Telefon 0749758177 Email [email protected]

Ogawa

Fotoliu de masaj Smart Reluxe

OGAWA Smart ReLuxe Grey

Smart ReLuxe Gri

OGAWA Smart ReLuxe este un fotoliu de masaj inteligent de masaj 3D care iti intareste stilul de viata. Smart ReLuxe este dezvoltat de tehnologii avansate de masaj și este echipat cu tehnologii avansate de stil de viață care vă permit să vă cufundați într-o dimensiune cu totul nouă a relaxării.

livrare

Masaj cu airbag pentru tot corpul

Acest lucru se realizează umplând pernele de aer cu aer și creând o compresie în jurul zonei pe care o acoperă. După un timp scurt, airbag-ul oprește din nou tot aerul. Aceasta continuă la intervale determinate de programul de masaj.

Masajul cu airbag-uri sau masajul de compresie are mai multe beneficii care vă ajută să vă îmbunătățiți masajul. Compresia ajută la accelerarea circulației sângelui în corpul dumneavoastră. Acest lucru poate ameliora durerea, ameliora tensiunea din corp și poate ajuta corpul să absoarbă mai bine masajul de la rolele de masaj încorporate ale scaunului de masaj.

Fotolii de masaj OGAWA 

Fotolii de masaj OGAWA 

Fotolii de masaj OGAWA 

Fotolii de masaj OGAWA 

Fotolii de masaj OGAWA 

Zero Gravity care îmbunătățește masajul

Poziția Zero Gravity permite scaunului să lucreze activ cu corpul dumneavoastră pentru a distribui uniform presiunea de masaj pe întregul corp, fără a vă solicita corpul în mod inutil. Puteți controla cu ușurință dacă Smart ReLuxe ar trebui să intre în poziția Zero Gravity de pe telecomandă.