Telefon 0749758177 Email [email protected]

Ogawa

FOTOLIU DE MASAJ OGAWA SENSEI

Inovații dincolo de generații Descoperiți tehnologia de mâine, pentru cel mai bun masaj de astăzi

OGAWA Master Sensei

OGAWA Master Sensei 

Espresso

Cel mai nou fotoliu de masaj inteligent din seria Master, OGAWA Master Sensei, conceput pentru a se adapta corpului dumneavoastră și nevoilor acestuia. Obțineți un fotoliu masaj care abordează perfect problemele de fiecare dată și astfel ameliorează durerile musculare și articulare.

OGAWA Master Sensei
Politica de retur

Terapia cu lumină și propria ta muzică

Terapie cu lumină integrată
Intrați într-un tărâm al adevăratei relaxări, deoarece terapia cu lumină vă calmează simțurile și mintea în timp ce îmbunătățește metabolismul și promovează reînnoirea celulară.

Sistem de difuzoare Bluetooth Surround Sound (SRS).

Cufundă-te într-o stare mai profundă de relaxare, conectându-te și redând muzica ta preferată, astfel încât să te poți relaxa complet.

Sanctuar pentru vindecare

Stabilește o legătură personală cu Maestrul Sensei și scufundă-te în propriul tău paradis de vindecare cu trăsăturile revitalizante și tentante ale scaunului de masaj.

OGAWA Master Sensei 

Negru

Fotoliu de masaj Ogawa Master Sensei este alimentat de cel mai recent microprocesor avansat M.8 Gen, care învață și adaptează masajul și modifică presiunea, viteza și mișcările de masaj, astfel încât să se potrivească perfect contururilor fiecărui corp unic, cu rolele inteligente de masaj Vario Motion 4D.

Fotolii masaj cu plata in rate
Magazin fotolii de masaj

M Sensing SL-track

Fotoliu de masaj Master Sensei are o șină SL de masaj ultra-lungă de 1,4 m care se întinde de la zona cervicală până la zona lombară, șezut și zona din spate a piciorului. Senzorii de precizie analizează și vizează eficient cele 36 de puncte de presopunctură pentru o experiență de vindecare holistică.

Fotolii de masaj OGAWA 

Fotolii de masaj OGAWA 

Fotolii de masaj OGAWA 

Fotolii de masaj OGAWA 

Fotolii de masaj OGAWA