Telefon 0749758177 Email [email protected]

Ogawa

Fotoliu de masaj My Sofa Luxe

Inovații dincolo de generații Descoperiți tehnologia de mâine, pentru cel mai bun masaj de astăzi

Muzică și masaj

Fotoliu de masaj My Sofa Luxe aduce profunzime experienței utilizatorului de masaj cu muzică. Conectați-vă dispozitivul mobil cu ușurință prin Bluetooth. Redați melodiile preferate sau acordați-vă la sunetele ambientale ale naturii cu difuzoare de înaltă calitate, în timp ce vă relaxați în conținut fericit.

Încărcare USB

Rămâneți conectat cu ușurință. Portul USB încorporat permite încărcarea ușoară a dispozitivului utilizatorului mobil.

OGAWA My Sofa

Espresso

OGAWA MySofa Luxe este un fotoliu de masaj de designer care oferă o experiență de masaj fantastică, într-un design compact. Fotoliu de masaj este conceput pentru a completa decorul modern și pentru a vă permite să alunecați într-o relaxare luxoasă acasă.
My Sofa Luxe

Tehnologia Zero Gravity & Zero Wall

Când fotoliul de masaj alunecă înapoi în Zero Gravity, scaunul de masaj este construit să ruleze înainte pe șina interioară, și nu înapoi. Prin urmare, scaunul de masaj ar trebui să utilizeze doar un spațiu minim în spatele lui. Cu o distanță minimă de perete de 6 cm necesară în spatele acestuia, puteți, prin urmare, să vă așezați pe spate pentru o relaxare completă cu o liniște totală.

MySofa Luxe – Black/White

Designul frumos și dimensiunile sale reduse îl fac perfect în apartamente și sufragerie unde spațiul este redus. Fotoliu de masaj MySofa Luxe dispune de cea mai recentă tehnologie, ceea ce îl face atât economisitor de spațiu, dar și eficient atunci când vine vorba de a oferi un masaj divin.

Fotolii de masaj OGAWA 

Fotolii de masaj OGAWA 

Fotolii de masaj OGAWA 

Fotolii de masaj OGAWA 

Fotolii de masaj OGAWA