Telefon 0749758177 Email [email protected]

Ogawa

Garanția fotoliilor de masaj

SC Stelmark Impexi SRL, importatorul in Romania a fotoliilor de masaj brand OGAWA, acorda garantie pentru toate produsele comercializate in conformitate cu reglementarile in vigoare, respectiv O.G. 21/1992 , Legea 449/2003, O.G. 174/2008 si O.G 34/2014.  Garanţia comerciala se acorda tuturor produselor comercializate de firma noastra cu exceptia materialelor consumabile.

Societatea noastra comercializeaza produse care respecta conformitatea tuturor conditiilor comerciale, prezentand parametri de calitate si performante normale la care consumatorul se poate astepta, date fiind natura produsului si caracteristicile acestuia.

Termenul de garantie decurge de la data livrarii acestui, daca nu este mentionat altceva in descrierea produsului, astfel toate produsele comercializate pe site-ul www.ogawa.ro beneficiaza de o garantie de 24 de luni.

Garantia si service-ul fotoliilor de masaj OGAWA, se asigura la sediul de service al firmei din Cluj Napoca, str Siemens, incinta Parc logistic Tetarom.
La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu sigiliile intacte, fara urme de acces in interiorul produsului, de catre altcineva decat membrii departamentului tehnic autorizat. In cazul in care sigiile sunt rupte, sau produsele prezinta urme de acces in interiorul acestora, acestea pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Costul transportului catre sediul departamentului de service OGAWA, este suportat de catre client. Dacă se constata ca cererea de solicitare a ganatiei este valida, si produsul are nevie de reparații, costul de retur a produsului catre client, dupa reparatie, este acoperit de societatea noastra.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice, etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.
Nu fac obiectul garantiei daune aduse tapiteriei produselor Ogawa.
 Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.