Telefon 0749758177 Email [email protected]

Ogawa

Cosmos X este un fotoliu inteligent de masaj 3D care iti imbunatateste stilul de viata.

OGAWA Cosmos X – Meteor Brown

Fotoliu de masaj Ogawa Cosmos X vine cu 6 programe automate concepute pentru a se potrivi diferitelor zone cu probleme și nevoi. Fie că sunteți în căutarea unui masaj mai ușor pentru a vă îmbunătăți somnul sau a unui masaj intensiv pentru o durere specifică, Cosmos X are un program de masaj pentru dumneavoastră.

cautam distribuitori

Masaj 3D și pistă SL extinsă

Rolele de masaj rulează până la spate pe o șină avansată SL. Forma șinei permite rolei de masaj să se deplaseze pe tot drumul de la gât până la fese, în timp ce șina se curbează pentru a urma contururile coloanei vertebrale.

Programe de masaj pentru toate nevoile

Fie că cauți un masaj intens și liniștitor sau blând și relaxant, există programul potrivit pentru tine. Așa că lasă-te pe spate și bucură-te de masajul perfect pentru dorințele tale.

Design elegant din piele și masaj fantastic

Fotoliu de masaj Cosmos X vine cu 6 programe automate concepute pentru a se potrivi diferitelor zone cu probleme și nevoi. Fie că cauți un masaj mai ușor pentru a-ți îmbunătăți somnul sau un masaj intens pentru dureri specifice, Cosmos X are un program de masaj pentru tine.

OGAWA Cosmos X – Black

Fotoliu masaj OGAWA COSMOS X este produsul ideal pentru a completa o sală de wellness prin programele de masaj concepute pentru a relaxa musculatura și a echilibra circulația periferică.

Politica de confidentialitate
OGAWA Cosmos X
OGAWA Cosmos X

Zero Gravity care îmbunătățește masajul

Cu funcția inteligentă Zero Gravity, fotoliu de masaj te înclină într-un unghi confortabil în care te poți relaxa și mai mult. Greutatea corpului tău este distribuită uniform pe întreg scaunul, astfel încât să obții un masaj mai bun, care nu este prea dur în unele zone și prea slab în altele.

Poziția Zero Gravity permite fotoliului să lucreze activ cu corpul pentru a distribui uniform presiunea de masaj pe corp, fără eforturi inutile. Puteți controla cu ușurință dacă Cosmos X ar trebui să intre în poziția Zero Gravity folosind telecomanda.

Așa că te poți lăsa pe spate în siguranță și lasă OGAWA Cosmos X să te ducă la noi culmi.

OGAWA Cosmos X – Fotoliul de masaj ideal pentru acasă

Reflexo-terapia masează punctele de presiune din zona picioarelor, a mâinilor și a spatelui prin stimularea acestora se va ameliora durerea musculară.

Fotolii de masaj OGAWA 

Fotolii de masaj OGAWA 

Fotolii de masaj OGAWA 

Fotolii de masaj OGAWA 

Fotolii de masaj OGAWA